Produkter for avl gutschrift (6)

Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.
Rød mullet

Rød mullet

Mauritania fisk, fanget i Mauritania, ble levert fersk eller frossen.
Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø har en varm og subtil smak med et lett sitruspreg. De har en aromatisk duft som er beroligende varm, nøtteaktig, lett fruktig og kompleks.
Anisfrø

Anisfrø

Stjerneanisfrø - en krydder som ble brakt til Europa tidlig i middelalderen og raskt fikk popularitet i matlaging. Prester og healere i gamle sivilisasjoner satte pris på stjerneanisfrø - de helbredende egenskapene ble noen ganger omtalt som mirakler. I matlaging brukes alle deler av stjerneanis i alle mulige former. Stjerneanisfrø tilsettes marinader for å gi dem en sterk smak. Hvis du blander dem med laurbærblad og kanel, får du et utmerket hjemmelaget krydder til kalde kjøttretter. Proteiner (g / 100g): 18,0 Fett (g / 100g): 16,0 Karbohydrater (g / 100g): 35,0 Energiverdi (kcal / 100g): 360,0
Mulberry-blader

Mulberry-blader

Mulberrytrær produserer bær som er verdsatt over hele verden og ofte betraktes som supermat på grunn av konsentrasjonen av vitaminer, mineraler og kraftige planteforbindelser. Imidlertid er ikke frukten den eneste delen av mulberrytreet som sies å tilby helsefordeler. I århundrer har bladene blitt brukt i tradisjonell medisin som en naturlig behandling for en rekke tilstander. Det sies å ha positive effekter på blodsukkernivået og insulin. I tillegg antas det å redusere risikoen for aterosklerose ved å redusere oksidasjonen av kolesterol i blodårene. Videre sies det å hjelpe med å forebygge diabetes ved å begrense inntaket av høye mengder monosakkarider. Bruk: Mulberryblader brukes hovedsakelig til te. Hell 1 teskje per kopp (250 ml) med kokende vann og dekk til i 3-5 minutter avhengig av din smak. Pakke: 125g, 250g og løsvekt
elgkreps

elgkreps

ferskvannslobster